Καλώς ήρθατε στο διαδυκτιακό μας κατάστημα IQ ELECTRIC GROUP.

Εδώ θα βρείτε ότι σχετίζετε με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας-αυτόνομα φωτοβολταικά συστήματα-διασυνεδεμένα φωτοβολταικά συστήματα-ρυθμηστές φόρτισης-inverter-μπαταρίες-συσσωρευτές φωτοβολταικών υλικά στήριξης και σύνδεσης και ότι άλλο θα χρειαστήτε για να στήσουμε μαζί ένα φωτοβολταικό σύστημα που θα καλύψει της ενεργειακές σας ανάγκες.

Η εταιρία IQ ELECTRIC GROUP δεν είναι απλά άλλο ένα ηλεκτρονικό κατάστημα,είναι μία εταιρία που στελεγχώνετε απο ειδικευμένο προσωπικό με δεκαετή εμπειρία μόνο στα αυτόνομα φωτοβολταικά συστήματα με φυσική παρουσία στην έδρα μας όπου μπωρείτε να μας επισκευθήτε για ενημέρωση-συμβουλές να κάνουμε μαζί τον υπολογισμό των ενεργειακών αναγκών σας έτσι ώστε να επιλέξουμε το σωστό φωτοβολταικό σύστημα.  

 

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση του φωτοβολταϊκού στη στέγη ή την ταράτσα σας.

Το βασικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της IQ ELECTRIC GROUP είναι η εμπειρία των στελεχών της που μας διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό, όχι μόνο προσφέροντας εγκατάσταση των προϊόντων που προτείνουμε, αλλά εγγυούμαστε τη διαρκή παρουσία και ουσιαστική επίβλεψη καθ' όλη τη διάρκεια όλων των έργων μας.

Λύσεις φτιαγμένες στα μέτρα σας

Μερικά κτίρια παρουσιάζουν ομοιότητες, αλλά ουσιαστικά κάθε σπίτι ή κτίριο  έχει τα δικά του χαρακτηριστικά. Ο τύπος των ηλιακών πλαισίων  μπορεί να "πει" πολλά για τους ανθρώπους που ζουν ή εργάζονται μέσα στο κτίριο. Με αυτή τη φιλοσοφία λειτουργούμε κατά την εγκατάσταση του φωτοβολταϊκού σας συστήματος. Βασικό μας χαρακτηριστικό είναι ότι επενδύουμε στη συζήτηση με τον πελάτη και πάντα βρίσκουμε τη λύση που ταιριάζει στο κτίριο και στις απαιτήσεις του.

Επίσης κάθε κτίριο από κατασκευής  έχει διαφορετικές σκιάσεις, διαφορετικούς προσανατολισμούς, διαφορετικές ανάγκες στήριξης, στεγάνωσης ή μόνωσης και λαμβάνουμε όλα τα παραπάνω κριτήρια υπόψιν μας για να σχεδιάζουμε και να κατασκευάζουμε τη βέλτιστη ποιοτικά λύση για την περίπτωσή σας.

Το υψηλό επίπεδο της IQ ELECTRIC GROUP εξασφαλίζει την αναλυτική και εμπεριστατωμένη μελέτη του χώρου σας, ώστε το φωτοβολταϊκό σας σύστημα να έχει τη μέγιστη απόδοση (εκπονείται ειδική μελέτη σκιάσεων, προσανατολισμών και κλίσεων)  σε αρμονία με τον περιβάλλοντα χώρο και με ασφάλεια.

Πολλές φορές βγαίνει το εσφαλμένο συμπέρασμα ότι κάθε στέγη ή ταράτσα επειδή μοιάζει με μία άλλη ότι είναι και η ίδια. Στην πράξη κάθε περίπτωση έχει τις δικές της ιδιορρυθμίες κατά την ενσωμάτωση του φωτοβολταϊκού συστήματος στο κτίριο, γι’ αυτό απαιτείται εμπειρία και επιστημονική μεθοδικότητα για να αντιμετωπιστεί. Η έμφαση που δίνουμε σε αυτές τις «μικρές – μεγάλες λεπτομέρειες» είναι που δικαιολογεί την υπεροχή μας.

Η τεχνογνωσία, η διαρκής ενημέρωση, η μεγάλη εμπειρία αλλά πάνω από όλα η αγάπη για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και την φύση,  που μας χαρακτηρίζει εγγυώνται την καλύτερη σχεδίαση και κατασκευή του συστήματός σας.

Τα μέλη της IQ ELECTRIC GROUP έχουν μεγάλη εμπειρία με εξειδίκευση στην ενσωμάτωση των φωτοβολταικών πλαισίων σε στέγες και ταράτσες με το λιγότερο παρεμβατικό τρόπο. Το συνεργείο μας αποτελείται από έμπειρους τεχνικούς έχουν κατασκευάσει δεκάδες έργα υπό την επίβλεψή μας.

Υψηλή ποιότητα υλικών

Προκειμένου η υψηλή μας ποιότητα στη μελέτη και την εγκατάσταση να συμβαδίζει με την ποιότητα των υλικών, βασικός μας στόχος είναι να προσφέρουμε προσιτές τιμές με τον καλύτερο εξοπλισμό της αγοράς. Τα πλαίσια και οι αντιστροφείς που προτείνουμε στις προσφορές μας, κατασκευάζονται από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως, εγκαθίστανται εδώ και πολλές δεκαετίες σε μεγάλα έργα σε όλο τον κόσμο, που είναι σε θέση να δώσουν ξεκάθαρες εγγυήσεις λόγω της μακρόχρονης παρουσίας τους στην αγορά.

Επίσης, λόγω της έμφασης που δίνουμε στη λεπτομέρεια, πάντα οι λύσεις μας συνοδεύονται από υλικά στήριξης υψηλών προδιαγραφών (προφίλ αλουμίνιου, ανοξείδωτες συνδέσεις κλπ.) που εξασφαλίζουν την μακροχρόνη και απρόσκοπτη λειτουργία του συστήματος σας. Σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό ποτέ δεν κάνουμε εκπτώσεις εις βάρος της ποιότητας.

Η μεγαλύτερη ικανοποίηση που αντλούμε είναι οι ευχαριστημένοι πελάτες μας, οι οποίοι δεν είναι απλά ικανοποιημένοι με την απόδοση του συστήματος τους, αλλά και περήφανοι που ήταν σε θέση να συμβάλλουν στη βελτίωση του μέλλοντος των μελλοντικών γενεών.