Τα αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα είναι συστήματα που δεν συνδέονται με τη ΔΕΗ και παράγουν ηλεκτρικό ρεύμα με φωτοβολταϊκά πάνελ (από τον ήλιο ή τον άνεμο) και μόνο, χωρίς καμία σύνδεση με το Δημόσιο Δίκτυο.

Τα αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα αποτελούνται από τα φωτοβολταϊκά πάνελ που μετατρέπουν την ηλιακή ενέργεια σε ηλεκτρική ενέργεια, το ρυθμιστή φόρτισης, που δέχεται την ηλεκτρική ενέργεια και την διαχειρίζεται ανάλογα για να την διοχέτευση στις μπαταρίες. Οι μπαταρίες που αποθηκεύουν την ενέργεια για να την χρησιμοποιήσουμε όποτε την έχουμε ανάγκη, και τέλος ο μετατροπέας (inverter) ρεύματος που δέχεται το ρεύμα των συσσωρευτών και την μετατρέπει από συνεχές σε εναλλασσόμενο ρεύμα για να το συνδέσουμε στην κεντρική παροχή του σπιτιού μας.

Ένα αυτόνομο φωτοβολταϊκό δύναται να τροφοδοτήσει οποιοδήποτε ηλεκτρικό φορτίο.

Η αυτόνομη ηλεκτροδότηση με αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα είναι πλέον οικονομική αλλά και αξιόπιστη.

Η αξιοπιστία βέβαια εξαρτάται από τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε (inverter - φωτοβολταϊκά πάνελ - ρυθμιστή φόρτισης-μπαταρίες (συσσωρευτές).

Το βασικό βέβαια για την σωστή λειτουργία ενός αυτόνομου φωτοβολταϊκού συστήματος είναι η εγκατάσταση αυτού.
Η εταιρία μας iqelectricgroup μετά από 7 χρόνια εμπειρίας αποκλειστικά στα αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα μπορεί να σας διαθέσει τα πιο αξιόπιστα προϊόντα στην αγορά από τους πιο επώνυμους οίκους στην παγκόσμια αγορά και στις χαμηλότερες τιμές που απαρτίζουν ένα αυτόνομο φωτοβολταϊκό σύστημα και να σας προσφέρουμε την τεχνική βοήθεια με σχέδιο εγκατάστασης και διαρκεί τηλεφωνική επικοινωνία με τον εγκαταστάτη σας για την εγκατάσταση και συντήρηση του φωτοβολταϊκού συστήματός σας.

Με το πέρας της εγκατάστασης θα θέλαμε κάποιες φωτογραφίες για τον έλεγχο του συστήματος από τεχνικό δικό μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-9315586 IQ ELECTRIC GROUP για να σας βοηθήσουμε στη σωστή επιλογή του φωτοβολταϊκού συστήματος που θα καλύψει τις ενεργειακές ανάγκες σας.

Η παροχή ηλεκτρικής ενέργειας με φωτοβολταϊκά πλέον είναι αδιάλειπτη και ικανή να τροφοδοτήσει οποιοδήποτε φορτίο αρκεί να έχει γίνει η σωστή μελέτη από εξειδικευμένους συνεργάτες (ηλεκτρολόγους- μηχανικούς) για αυτόνομα φωτοβολταϊκά.