Η εταιρία μας IQ ELECTRIC GROUP δεν είναι εδώ και 7 χρόνια στην ελληνική αγορά αυτόνομων και διασυνδεμένων φωτοβολταϊκών συστημάτων μόνο για να πουλάει και να προβάλει προϊόντα.

Εμείς μπορούμε να μιλήσουμε πλέoν για εμπειρία μετά απο κάποιες χιλιάδες φωτοβολταϊκά συστήματα που έχουμε διαθέσει στην αγορά.

Αυτή η εμπειρία μας έμαθε ποια προϊόντα είναι τα κατάλληλα-αξιόπιστα-οικονομικά για την ολοκλήρωση ενός φωτοβολταϊκού συστήματος.

Δυστυχώς στην αγορά φωτοβολταϊκών συστημάτων κυκλοφορούν προϊόντα αγνώστου ταυτότητος με ψευδή χαρακτηριστικά και επικίνδυνα για την ασφάλεια της οικίας μας αλλά προπάντων της δικιάς μας και της οικογένειάς μας.

Αυτός όμως σήμερα είναι ο λόγος που τα τελευταία χρόνια η εμπειρία και η τεχνογνωσία δεν επιτρέπει λάθη και πειραματισμούς στα χρήματα και εις βάρος των πελατών μας.

Παρόλο την αξιοπιστία των προϊόντων μας υπάρχει ενδεχόμενο φθοράς βραχυκυκλώματος και άλλων εξωτερικών παραγόντων που μπορεί να προκαλέσει βλάβη σε κάποιο εξάρτημα.

Αυτός είναι ο λόγος και διαθέτουμε ειδικευμένο service για όλα τα προϊόντα που εμπορευόμαστε και στελεχώνετε από επιστημονικούς συνεργάτες με ειδικές γνώσεις σε ηλεκτρονικά προϊόντα υψηλής τεχνολογίας όπως service inverter service ρυθμιστών φόρτισης service και έλεγχο μπαταριών όλων των εταιριών (inverter victron-inverter westech-inverter sma-studer-φωτοβολταϊκά πάνελ luxor-sharp-μπαταρίες megalight mon batt-ultracell-ρυθμηστές φόρτισης victron mppt victron pwm-epsolar mppt ep solar pwm )

Το τεχνικό μας team λόγο της τεχνογνωσίας και της εμπειρίας αναλαμβάνει την επισκευή inverter-ρυθμιστών φόρτισης και γενικός ηλεκτρονικών συσκευών που δεν έχετε προμηθευτεί από εμάς και οποιασδήποτε εταιρίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στο
210 9315586 IQ ELECTRIC GROUP