Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή μίας παραγγελίας με τους κάτωθι τρόπους πληρωμής:

1) Με Αντικαταβολή

Με την μέθοδο της αντικαταβολής, μπορείτε να πληρώσετε μία παραγγελία κατά την διάρκεια της παραλαβής της, στην διεύθυνση του παραλήπτη.
Για την μέθοδο της αντικαταβολής ισχύουν όλες οι φορολογικές διατάξεις (για ποσά που η πληρωμή πραγματοποιείται με μετρητά) που αφορούν τα παραστατικά για αγορές προϊόντων από ιδιώτες (αποδείξεις) και τα παραστατικά που αφορούν αγορές προϊόντων από επαγγελματίες (τιμολόγιο πώλησης). Τα παραστατικά που υπερβαίνουν αυτά τα ποσά των φορολογικών διατάξεων που ισχύουν για ιδιώτες και επαγγελματίες, εξοφλούνται μόνο μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό.

Σημείωση: Το Κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα σε νέους πελάτες ή όποτε το κρίνει σκόπιμο, να απορρίψει την πληρωμή με την μέθοδο της αντικαταβολής μίας παραγγελίας και να ζητήσει πριν την αποστολή της παραγγελίας αυτής, την πληρωμή της με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή την πληρωμή της στην έδρα του Καταστήματος.

2) Με Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή μίας παραγγελίας σας, με κατάθεση σε έναν από τους κάτωθι λογαριασμούς του Καταστήματος και στην συνέχεια να ενημερώσετε το Κατάστημα με τα στοιχεία της κατάθεσης (απόδειξη κατάθεσης), μέσω email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή τηλεφωνικα, ώστε να ξεκινήσει η αποστολή της παραγγελίας σας.

3)  Με πληρωμή και παραλαβή  στην έδρα μας

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας κατά την παραλαβή των προϊόντων σας, από την έδρα μας στην οδό Λουτρακίου 47, Άγιος Δημήτριος - Αττική, Τ.Κ. 17341, Τηλέφωνο: 2109331597.